OMBYGNING OG TILBYGNING TIL HUS TILBYDES

Når man går med overvejelser om at bygge om eller bygge til, så er det ikke lige en beslutning, der bør træffes fra den ene dag til den anden. Det er en stor beslutning med vidtrækkende konsekvenser, og derfor er det vigtigt, at man har gennemtænkt alle fordele og ulemper. En ombygning eller tilbygning til hus byder også ofte på en stor økonomisk udskrivning, og man skal derfor sikre sig, at man har de rette håndværkere til at hjælpe sig.

Hos Kildesvinget VVS har vi mere end 35 års erfaring i at medvirke i tilbygning og ombygning af ejendomme i Herlev, Lyngby, Ballerup og omegn. Vi har håndteret alle former for til- og ombygninger lige fra at fjerne en væg og tilslutte vandet til udbygning og totalrenovering af hele ejendomme med nyt køkken, badeværelser, vinduer, døre og tag.

VI KAN VARETAGE HELE ELLER DELE AF DIN TILBYGNING TIL HUS

Vi udfører gerne dele af en tilbygningsopgave, ligesom vi også gerne påtager os totalentreprisen. På denne måde kan vi spare dig for en del arbejde med selv at koordinere mellem de forskellige håndværkere. Ofte kan det også sikre dig en bedre samlet pris, da vi nok kan anskaffe materialerne til en billig pris i forhold til, hvad du kan.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL ET HUS?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til hus, eventuelt kombineret med en ombygning eller renovering, koster alt afhængigt af, om du for eksempel ønsker en tilbygning i form af en:

 • Stue
 • Udestue
 • Garage
 • Entre

Står du og overvejer en ombygning eller tilbygning i din ejendom i Herlev eller omegn, så vil vi anbefale dig at ringe til os på 4063 6680, hvor du kan få den rette rådgivning og sparring.

Vi kan guide dig, hvis du er i tvivl, om du selv vil stå for entreprisen. Vi kan også komme med et tilbud på at udføre hele opgaven for dig – der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men uanset hvad du vælger, tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser. Du er også velkommen til at skrive dine tanker og ønsker ned samt sende dem til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

For at sikre vores kunder bedst muligt i tilfælde af fejl og mangler, er vi medlem af Arbejdsgiverne, og er derigennem tilknyttet en garantiordning, så kunderne altid er sikret i tilfælde af fejl og mangler ved byggeriet.

 Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

  KILDESVINGET VVS
  VVS, VAND, VARME, SANITET & GAS

  SYMFONIVEJ 20 // 2730 HERLEV // INFO@KILDESVINGETVVS.DK  // TLF: 40636680 // CVR-NR.: 19558975
  info38194 i Herlev, Sjælland, DK på Houzz