Ombygning og tilbygning i Herlev

Når man går med overvejelser om at bygge om eller bygge til, så er det ikke lige en beslutning, der bør træffes fra den ene dag til den anden. Det er en stor beslutning med vidtrækkende konsekvenser, og derfor er det vigtigt at man har gennemtænkt alle fordele og ulemper. En til- eller ombygning byder også ofte på en stor økonomisk udskrivning og man skal derfor sikre sig, at man har de rette håndværkere til at hjælpe sig.

KONTAKT OS TLF. 4063 6680

Kildesvinget VVS har mere end 35 års erfaring i at medvirke i tilbygning og ombygning af ejendomme i Herlev og omegn. Vi har håndteret alle former for til- og ombygninger, lige fra at fjerne en væg og tilslutte vandet, til udbygning og totalrenovering af hele ejendomme med nyt køkken, badeværelser, vinduer, døre og tag.

Vi udfører gerne dele af en tilbygningsopgave, ligesom vi også gerne påtager os totalentreprisen. På denne måde kan vi spare dig for en del arbejde med selv at koordinere mellem de forskellige håndværkere. Ofte kan det også sikre dig en bedre samlet pris, da vi nok kan anskaffe materialerne, til en anden pris end du kan.

Uforpligtende tilbud og kontakt!

Står du og overvejer en ombygning eller tilbygning i din ejendom i Herlev og omegn, så vil vi anbefale dig at ringe til os på 4063 6680, hvor du kan få den rette rådgivning og sparring. Vi kan guide dig, hvis du er i tvivl, om du selv vil stå for entreprisen. Vi kan også komme med et tilbud på at udføre hele opgaven for dig – der er fordele og ulemper ved begge løsninger. Du er også velkommen til at skrive dine tanker og ønsker ned, samt sende dem til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

For at sikre vores kunder bedst muligt i tilfælde af fejl og mangler, er vi medlem af Arbejdsgiverne, og er derigennem tilknyttet en garantiordning, så kunderne altid er sikret i tilfælde af fejl og mangler ved byggeriet.