TAGARBEJDE: TAGRENOVERING & TAGUDSKIFTNING UDFØRES I LYNGBY, BALLERUP, HERLEV OG OMEGN

Er taget utæt, og skal det repareres, eller er det blevet tid til at skifte det ud med et nyt?

Der kan være flere grunde til, at du er kommet til vores side om tagarbejde. Uanset årsagen så kan vi hjælpe dig med en løsning! Hos Kildesvinget VVS har vi mange års erfaring med både reparation af tag og lægning af nyt tag, som vi udfører for kunder i Herlev, Ballerup, Lyngby og omegn.

VI KAN VÆRE DIN HOVEDENTREPRENØR

Når du tager kontakt til os og fortæller om din opgave, vurderer vi, om det er en opgave, der ligger uden for vores kernekompetence. Viser det sig at være tilfældet, vil vi benytte os af vores store netværk og finde en kompetent håndværker, der kan klare opgaven. Vi møder derfor altid kunden med de professionelle fagfolk, der skal til for at løse opgaven optimalt.

Flere kunder har behov for flere forskellige slags håndværkere, når de lægger nyt tag på huset – det kan være, at badeværelset skal fornyes, nu de er i gang med en større renovation. Der kan måske også være opgaver, der skal udføres af en autoriseret blikkenslager. Her kan vi også hjælpe med vores ekspertise!

​"Vi tilbyder at være hovedentreprenør, så du ikke behøver at koordinere med andre håndværkere".

Vi tilbyder at være hovedentreprenør, så du ikke behøver at koordinere med andre håndværkere. Vi har også stor erfaring som underleverandør – vores mange år i branchen har lært os at arbejde sammen med andre håndværkerfirmaer til kundens tilfredshed. Det vigtigste for os, når vi skal udføre tagarbejde er, at vi leverer et professionelt stykke arbejde til den aftalte tid. På den måde sikrer vi os, at kunderne er tilfredse med løsningen og vælger os til at hjælpe dem med andre opgaver i fremtiden.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT TAGARBEJDE

For bedst muligt at sikre kundens tilfredshed er det vigtigt, at vi afstemmer forventningerne til hinanden og arbejdets omfang, før vi går i gang med dit tagarbejde. Vi vil derfor altid aftale et tidspunkt, der passer dig bedst. Vi kommer forbi, og sammen vurderer vi, hvilket arbejde der skal udføres.​

Herefter sender vi et skriftligt tilbud, så du har mulighed for at forholde dig til den samlede pris for din kommende tagreparation eller tagudskiftning, før du accepterer os som samarbejdspartner.

Er du interesseret i at få et tilbud på renovering af tag eller andet tagarbejde, eller vil du blot vide mere om vores arbejdsområder eller priser, så er du meget velkommen til at ringe til os på 40 63 66 80. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Kildesvinget VVS ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst kontaktformularen, så vender vi retur snarest.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 44 66 66 80

Skriv til: info@kildesvingetvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få varetaget din totalentreprise af vores firma. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@kildesvingetvvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

KILDESVINGET VVS ApS

CVR​: 19558975

Symfonivej 20, 2730 Herlev​

Klik her for rutevejledning