RENOVERING AF BADEVÆRELSE ELLER ET HELT NYT BADEVÆRELSE

​Vælg os hos Kildesvinget VVS, når kvalitet og professionalisme betyder noget.

Står badeværelset foran en renovering, eller skal du have bygget et nyt? Så er du havnet på den rigtige side.

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Badeværelset er – målt per kvadratmeter – husets dyreste rum, og derfor er det vigtigt at få professionelle håndværkere til at bygge det rigtigt allerede i første forsøg.

Hos Kildesvinget VVS har vi mange års erfaring med renovering af badeværelse, udskiftning af armaturer og opsætningen af nye badeværelser i Herlev, Ballerup, Lyngby og omegn. De materialer vi benytter er vand- og energibesparende til gavn for både din økonomi og for vores fælles miljø. Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig.

​"Ud over vores omfattende arbejde ved nyt badeværelse så står vi også altid klar til at assistere, når der skal installeres nyt køkken eller blot foretages reparationer".

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Hvor meget en renovering af badeværelse koster afhænger af flere forskellige faktorer som for eksempel:

  • Om du ønsker en lille eller stor badeværelsesrenovering
  • Om du ønsker et nyt bad eller et nyt toilet
  • Hvilke materialer vi skal anvende.

Bygning og renovering af badeværelse er en stor og vigtig beslutning for mange af vores kunder, og vi anerkender den store betydning, det har, at kunden får valgt den rigtige håndværker. Står du derfor foran et større badeværelsesprojekt, så kommer vi gerne forbi og afgiver et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Har du spørgsmål, så ring endelig til os på 40 63 66 80. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt. Via vores medlemskab af Arbejdsgiverne har vi en garanti, der sikrer kunden, hvis vi mod alle odds begår fejl!

VI HJÆLPER OGSÅ TIL, NÅR DU SKAL HAVE NYT KØKKEN

Ud over vores omfattende arbejde ved nyt badeværelse så står vi også altid klar til at assistere, når der skal installeres nyt køkken eller blot foretages reparationer.

Vores mangeårige erfaring i at koordinere opgaverne, når vi indgår i samarbejde med andre håndværkere, kommer vores kunder til gode. Du:

  • undgår at bruge tid på at koordinere med en masse forskellige håndværkere, du ikke rigtigt kender
  • udnytter vores 35-årige erfaring i branchen til at indgå i samarbejde med de bedste og mest professionelle håndværkere
  • udnytter vores 35-årige erfaring til at finde markedets bedste priser på materialerne.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Kildesvinget VVS ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst kontaktformularen, så vender vi retur snarest.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 44 66 66 80

Skriv til: info@kildesvingetvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få varetaget din totalentreprise af vores firma. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@kildesvingetvvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

KILDESVINGET VVS ApS

CVR​: 19558975

Symfonivej 20, 2730 Herlev​

Klik her for rutevejledning