FJERNVARME-ANLæG I HERLEV

​Har du fjernvarme tilknyttet din bolig eller dit ejendomsselskab, så skal det vedligeholdes. 

For de fleste private husholdninger er et årligt eftersyn passende. Overholder du servicen vil dit anlæg holde i længere tid, og du vil løbende spare penge til varmeudgiften.

​"Vi arbejder også gerne som faglig stærk underentreprenør, hvis andre har hovedentreprisen".

Kildesvinget VVS tilbyder at udarbejde en fast serviceaftale med dig. Vi har stor erfaring i vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg, og når vi kører på servicebesøg, har vi udarbejdet en fast rutine, så vi er sikker på dit anlæg bliver gennemgået og optimeret fra A-Z.

  • Vi foretager altid en funktionskontrol på vores servicebesøg
  • Vi kontrollerer om frem- og tilbageløbstemperaturen er acceptabelt
  • Vi renser og justerer filtre, ventiler og pumper
  • Vi udskifter defekte dele

Har du problemer med fjernvarmeanlægget, og bor du i Herlev eller omegn – så lad os sammen finde ud af hvornår det bedst passer dig bedst, at vi kommer og servicerer dit fjernvarmeanlæg.​

NYT ANLÆG

Har du ikke allerede installeret fjernvarmeanlæg, er det måske en idé at få det gjort. Der er flere fordele ved fjernevarme holdt op imod andre varmekilder – uanset hvilken varmekilde du skifter fra, vil det sikkert blive billigere, og din bolig vil stige i værdi. Kildesvinget VVS tilbyder at installere nye anlæg i hele Storkøbenhavn.

Skal du til at bygge ny bolig, så tag fat i os. Udover installation af fjernvarme i Herlev og omegn er vi specialister i alt medfølgende VVS– og blikarbejde, og vi arbejder også gerne som faglig stærk underentreprenør, hvis andre har hovedentreprisen.

UFORPLIGTENDE TILBUD OG KONTAKT!

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til installation af anlæg, eller har du brug for gode råd og sparring, så ring til os på 40 63 66 80 – vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Kildesvinget VVS ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst kontaktformularen, så vender vi retur snarest.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 44 66 66 80

Skriv til: info@kildesvingetvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få varetaget din totalentreprise af vores firma. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@kildesvingetvvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

KILDESVINGET VVS ApS

CVR​: 19558975

Symfonivej 20, 2730 Herlev​

Klik her for rutevejledning