OMBYGNING OG TILBYGNING TIL HUS TILBYDES

​Når man går med overvejelser om at bygge om eller bygge til, så er det ikke lige en beslutning, der bør træffes fra den ene dag til den anden. Det er en stor beslutning med vidtrækkende konsekvenser, og derfor er det vigtigt, at man har gennemtænkt alle fordele og ulemper. 

En ombygning eller tilbygning til hus byder også ofte på en stor økonomisk udskrivning, og man skal derfor sikre sig, at man har de rette håndværkere til at hjælpe sig.

Hos Kildesvinget VVS har vi mere end 35 års erfaring i at medvirke i tilbygning og ombygning af ejendomme i Herlev, Lyngby, Ballerup og omegn. Vi har håndteret alle former for til- og ombygninger lige fra at fjerne en væg og tilslutte vandet til udbygning og totalrenovering af hele ejendomme med nyt køkken, badeværelser, vinduer, døre og tag.

​"Vi kan guide dig, hvis du er i tvivl, om du selv vil stå for entreprisen".

VI KAN VARETAGE HELE ELLER DELE AF DIN TILBYGNING TIL HUS

Vi udfører gerne dele af en tilbygningsopgave, ligesom vi også gerne påtager os totalentreprisen. På denne måde kan vi spare dig for en del arbejde med selv at koordinere mellem de forskellige håndværkere. Ofte kan det også sikre dig en bedre samlet pris, da vi nok kan anskaffe materialerne til en billig pris i forhold til, hvad du kan.

HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL ET HUS?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til hus, eventuelt kombineret med en ombygning eller renovering, koster alt afhængigt af, om du for eksempel ønsker en tilbygning i form af en:

  • Stue
  • Udestue
  • Garage
  • Entre

Står du og overvejer en ombygning eller tilbygning i din ejendom i Herlev eller omegn, så vil vi anbefale dig at ringe til os på 4063 6680, hvor du kan få den rette rådgivning og sparring.

Vi kan guide dig, hvis du er i tvivl, om du selv vil stå for entreprisen. Vi kan også komme med et tilbud på at udføre hele opgaven for dig – der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men uanset hvad du vælger, tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser. Du er også velkommen til at skrive dine tanker og ønsker ned samt sende dem til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

For at sikre vores kunder bedst muligt i tilfælde af fejl og mangler, er vi medlem af Arbejdsgiverne, og er derigennem tilknyttet en garantiordning, så kunderne altid er sikret i tilfælde af fejl og mangler ved byggeriet.​

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Kildesvinget VVS ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst kontaktformularen, så vender vi retur snarest.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 44 66 66 80

Skriv til: info@kildesvingetvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få varetaget din totalentreprise af vores firma. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@kildesvingetvvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

KILDESVINGET VVS ApS

CVR​: 19558975

Symfonivej 20, 2730 Herlev​

Klik her for rutevejledning