Udskiftning af toilet, vask og armaturer

Vi sikrer dig kvalitet og professionalisme

Er det tid til udskiftning af toilet? Så kan du ringe efter os. Hos Kildesvinget VVS udskifter vi toiletter og anden sanitet såsom håndvaske og armaturer. Vi kan naturligvis også modernisere hele badeværelset. Vi servicerer kunder i blandt andet Herlev, Ballerup, Lyngby og Hellerup samt mange andre steder.

Vi har stor erfaring med VVS- og blikkenslagerarbejde, og vi udfører både hovedentrepriser og delentrepriser. Vi medlem af Arbejdsgiverne, og du er automatisk forsikret, hvis der opstår fejl under arbejdet. Du kan naturligvis forvente kvalitet og professionalisme, når du bruger os.

Opnå en besparelse på vandregningen

Vi tilbyder udskiftning af toilet, og vi kan samtidig udskifte håndvask og armaturer, så det hele passer sammen.

Toilettet holder i mange år, men før eller siden bliver det utidssvarende og måske endda gammeldags. Det kan også være, at porcelænet er gået i stykker, eller at det ikke længere kan betale sig at udskifte toiletsæde og ventiler med videre.

I visse tilfælde vil et nyt toilet give en større besparelse på vandregningen. Meget gamle toiletter kan bruge op til 12 liter vand pr. skyl. Et moderne WC anvender ganske få liter vand. Dertil kommer, at du kan vælge mellem stort og lille skyl. 

Få et tilbud på udskiftning af toilet

Kontakt os for at aftale nærmere, og vi svarer gerne på spørgsmål. Vi kan også komme forbi for at se nærmere på hele badeværelset eller gæstetoilettet. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en fair pris på den ønskede udskiftning af toilet med videre.

kontakt os i dag

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Går du rundt med en konkret idé eller tanke om noget, du tror Kildesvinget VVS ApS kan hjælpe dig med, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Udfyld venligst kontaktformularen, så vender vi retur snarest.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 44 66 66 80

Skriv til: info@kildesvingetvvs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få varetaget din totalentreprise af vores firma. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@kildesvingetvvs.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

KILDESVINGET VVS ApS

CVR​: 19558975

Symfonivej 20, 2730 Herlev​

Klik her for rutevejledning