DIN BLIKKENSLAGER I HERLEV, BALLERUP OG LYNGBY

Der findes mange forskellige former for blikarbejde, og der kan derfor være flere grunde til, at du har fundet frem til vores side. Uanset om du har brug for nye tagrender i forbindelse med en tagudskiftning, eller om du har brug for en kombineret blikkenslager og VVS-mand, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har brede kompetencer indenfor vores fag, og fra vores base i Herlev hjælper vi både private og erhverv i blandt andet Ballerup, Lyngby og omegn, når der er behov for professionelt blikarbejde.

FUNKTION OG ÆSTETIK

Hos Kildesvinget VVS har vi både fokus på det funktionelle og æstetiske. Dette er særligt vigtigt, når der arbejdes med langtidsholdbare materialer såsom zink og kobber. Det hjælper ikke meget, at du får udført et flot arbejde, hvis kvaliteten ikke lever op til udseendet, og du derfor bliver nødt til at udskifte det efter få år. Udover funktion og æstetik, så er prisen også et parameter for vores kunder og dermed også for os – vi sørger derfor for at tilbyde alle vores kunder konkurrencedygtige priser.

Hvis du lader vores professionelle blikkenslager klare dit blikarbejde, så kan du være sikker på at få en løsning, der er langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri. Når vores arbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet end at læne dig tilbage og nyde resultatet.

Vi løser alle typer opgaver – små såvel som store. Vi dækker alt fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste og fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger. Vi kan klare det hele!

Det kræves ofte af en blikkenslager, at han er god til at samarbejde med andre håndværkere – og det er vi naturligvis. Vi har i mere end 35 år koordineret med andre håndværkere, når vi har løst blikarbejde, så hvis du lader os stå for en opgave, så får du et firma, der er vant til at indgå samarbejde med andre brancher.

SKAL VORES BLIKKENSLAGER HJÆLPE DIG? KONTAKT OS

Sidder du med spørgsmål angående vores ydelser, eller ønsker du at lave en aftale med vores blikkenslager? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller sende dig et tilbud med en god pris på din opgave.

Uanset om du kommer fra Herlev, Ballerup eller Lyngby, så kommer vi gerne ud og hjælper dig. Vi vægter æstetik og funktionalitet højt, så du kan være sikker på et flot og holdbart resultat.

Ring til os på telefon 4063 6680, eller skriv en besked til os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage til dig snarest muligt, så du kan få en aftale i hus med vores blikkenslager.

 Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

    KILDESVINGET VVS
    VVS, VAND, VARME, SANITET & GAS

    SYMFONIVEJ 20 // 2730 HERLEV // INFO@KILDESVINGETVVS.DK  // TLF: 40636680 // CVR-NR.: 19558975
    info38194 i Herlev, Sjælland, DK på Houzz