Blikkenslager i Herlev

Der findes mange forskellige slags blikarbejder, og der kan derfor være flere grunde til, at du har fundet frem til vores side.
Uanset om du har brug for nye tagrender i forbindelse med en tagudskiftning, eller om du har brug for en kombineret blikkenslager og VVS-mand – så står vi klar til at hjælpe dig. Fra vores base i Herlev dækker vi hele Storkøbenhavn, og kommer derfor også gerne ud til dig.

Funktion og æstetik

Hos Kildesvinget VVS har vi både fokus på det funktionelle og det æstetiske. Dette er særligt vigtigt når der arbejdes med langtidsholdbare materialer som zink og kobber. Det hjælper ikke meget, at du får udført et flot arbejde, hvis kvaliteten ikke lever op til udseendet, og du derfor bliver nødt til at udskifte det efter få år. Udover funktion og æstetik, så er prisen også et parameter for vores kunder og dermed også for os.

Hvis du lader vores professionelle blikkenslagere klare dit blikarbejde, så kan du være sikker på, at få en løsning der er langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri. Når vores arbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet end at læne dig tilbage og nyde resultatet.

KONTAKT OS TLF. 4063 6680

Vi løser alle typer opgaver, små som store – uanset om det foregår i Herlev eller det øvrige Storkøbenhavn. Fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste. Fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger. Vi klarer alt!

Ofte kræves der af en blikkenslager at han er god til at samarbejde med andre håndværkere. Hvis I lader os stå for jeres opgave, så får I et firma, der er vant til at indgå samarbejde med andre brancher. Vi har i mere end 35 år koordineret med andre håndværkere, når vi har løst blikarbejde!

Uforpligtende tilbud og kontakt!

Har du behov for at få ordnet blikarbejde, vil vi derfor anbefale dig at ringe til os på 4063 6680, hvor vi sidder klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål eller sende dig et tilbud. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.