VVS Skovlunde og Ballerup

Kildesvinget VVS er din lokale ekspert i VVS-arbejde

Er rørene på badeværelset utætte? Skal du renovere dit badeværelse? Er der vrøvl med vandet i køkkenet eller på badeværelset?

Uanset hvad så kan vi hjælpe jer. Kildesvinget VVS har mere end 35 års erfaring med alle former for VVS samt blikkenslagerarbejde, og vi løser både små som store opgaver. Kontakt os derfor hvis du skal have skiftet vandhaner eller hvis alle rørene i ejendommen skal renoveres. Vores lange erfaring betyder, at vi har haft mange glade kunder inden for VVS i områderne omkring Skovlunde og Ballerup.

Skal du bygge om eller renovere?

I forbindelse med ombygning og renovering af dit hus eller lejlighed er det ofte også nødvendigt at få renoveret køkkenet og badeværelset. Udover at være eksperten på VVS- og blikkenslagerarbejde – så har Kildesvinget VVS qua sin store erfaring, også opbygget en god rutine i at arbejde sammen med andre håndværkere. Vi kan både tilbyde at udføre VVS-arbejdet som hovedentreprenør, så du ikke skal bruge tid på at kontakte andre håndværkere, men vi tilbyder også at udføre delentreprise, hvis du ønsker dette.

3 gode grunde til at du skal benytte Kildesvinget VVS, hvis du bor i området omkring Skovlunde og Ballerup:

  • Vi har stor erfaring med alt VVS- og blikkenslagerarbejde
  • Vi har erfaring både som hovedentreprenør, og i delentrepriser
  • Vi er medlem af Arbejdsgiverne, og du er dermed automatisk forsikret, hvis der opstår fejl under arbejdet

KONTAKT OS TLF. 4063 6680

Uforpligtende tilbud og kontakt!

Har du brug for hjælp til at få løst en større VVS- eller blikkenslageropgave i Skovlunde eller Ballerup, så kommer vi gerne hjem til dig og afgiver derefter et skriftligt tilbud på opgaven, så du får et overblik over de samlede omkostninger, før vi går i gang.
Er du i tvivl om noget vedrørende en kommende VVS-opgave, du skal have udført, så ring til os på 4063 6680 og få hjælp. Du er også altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.