VVS i Herlev

Kontakt Kildesvinget VVS hvis du har brug for VVS-arbejde i Herlev og omegn

Har du brug for et nyt badeværelse, er radiatoren holdt op med at varme, eller er der pumper der skal installeres – så er du kommet til den rette.

Uanset opgavens omfang kan du trygt henvende dig til Kildesvinget VVS. Fra vores base i Herlev betjener vi de omliggende byer, og vi udfører alle former for VVS-arbejde inden for vand, varme, sanitet og gas.

Vi er dog også bevidst om, at kunden kan have brug for flere forskellige typer af kompetencer, og vi har derfor en række faste samarbejdspartnere, vi kan trække på. Vi skiller os ud fra vores konkurrenter ved bl.a. altid at have øje for de udfordringer, der kan være med en opgave, og vi møder derfor altid frem med professionelle håndværkere, der besidder de rette kompetencer. Skal du f.eks. bygge et nyt badeværelse, så er det måske en fordel, at vi har en faglært tømrer eller murer med, der kan bygge en væg op, mens vi koncentrerer os om VVS-arbejdet.

Da vi altid har den endelige problemløsning for øje, sikrer vi dig imod tilbageløb, hvor du flere gange skal kontakte og koordinere imellem forskellige håndværkere. På den måde er vi også med til at holde prisen nede for det samlede projekt.

Vi kan med garanti hjælpe dig!

Vi er vant til at håndtere alt lige fra det simple til det avancerede. Du kan derfor trygt kontakte os, uanset om det er faldstammer, der skal udskiftes, varmeanlæg der trænger til renovering, eller om det er pumper, som skal installeres. Vi er klar til opgaven, og vi sætter en ære i at udføre den til din tilfredshed – nemlig i høj kvalitet og til fornuftig pris.

Før vi går i gang med opgaven, vil vi gerne komme forbi og se på på opgaven. Herefter giver vi et samlet tilbud på hele arbejdet, før vi går i gang.

Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

Ring til os på 4063 6680, hvis du også har brug for hjælp til dit VVS-arbejde. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så kontakte dig hurtigst muligt.