TOTALENTREPRISE I FORBINDELSE MED DIT BYGGEPROJEKT

Skal du have bygget et nyt badeværelse, skal du have bygget en tilbygning til dit hus, eller har du et andet større boligprojekt, som du kunne tænke dig at få varetaget i en totalentreprise, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Kildesvinget VVS vil vi gerne være din hovedentreprenør, uanset hvilken opgave på dit hus du skal have varetaget. Vi har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, som gør os i stand til at kunne løfte enhver opgave. Vi kører blandt andet ud til kunder i Herlev, Lyngby, Ballerup og andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig?

SKAL VI VARETAGE DIN TOTALENTREPRISE?

Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med følgende opgaver:

Når du kontakter os med information omkring din specifikke opgave, foretager vi en vurdering af, hvorvidt det er en opgave, som vi selv kan varetage, eller om vi har behov for hjælp udefra fra nogle af vores dygtige samarbejdspartnere.

Vi har stor forståelse for, at vores kunder kan have behov for flere forskellige håndværkere, når der skal udføres arbejde på huset. Det kan for eksempel være, at badeværelset skal renoveres, når nu der alligevel skal bygges en tilbygning, og derfor tilbyder vi at varetage arbejdet i en entreprise – typisk en hovedentreprise eller en totalentreprise.

Med vores hjælp slipper du selv for at skulle koordinere arbejdet med flere forskellige håndværkere. Samtidig sikrer vi os altid, at du får udført et professionelt stykke arbejde til den aftalte tid, og at du bliver tilfreds med det endelige resultat, så du forhåbentlig har lyst til at bruge vores kompetencer igen på et andet tidspunkt.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få varetaget din totalentreprise af vores firma. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig.

 Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

    KILDESVINGET VVS
    VVS, VAND, VARME, SANITET & GAS

    SYMFONIVEJ 20 // 2730 HERLEV // INFO@KILDESVINGETVVS.DK  // TLF: 40636680 // CVR-NR.: 19558975
    info38194 i Herlev, Sjælland, DK på Houzz