Tagarbejde

Er taget utæt og skal repareres, eller er det tid til at skifte det ud med nyt?

Der kan være flere grunde til, at du er kommet til vores side om tagarbejde. Uanset årsagen, så kan vi hjælpe dig med en løsning! Kildesvinget VVS har mange års erfaring med både reparation og lægning af nyt tag.

Når du tager kontakt til os og fortæller om din opgave, vurderer vi, om det er en opgave, der ligger uden for vores kernekompetence. Viser det sig at være tilfældet, vil vi benytte os af vores store netværk og finde en kompetent håndværker, der kan klare opgaven. Vi møder derfor altid kunden med de professionelle fagfolk, der skal til for at løse opgaven optimalt.

KONTAKT OS TLF. 4063 6680

Flere kunder har behov for flere forskellige slags håndværkere, når de lægger nyt tag på huset – det kan være at badeværelset skal fornyes, nu de er i gang med en større renovation. Der kan måske også være opgaver, der skal udføres af en autoriseret blikkenslager. Her kan vi også hjælpe med vores ekspertise!

Vi tilbyder at være hovedentreprenør, så du ikke behøver at koordinere med andre håndværkere. Vi har også stor erfaring som underleverandør – vores mange år i branchen har lært os at arbejde sammen med andre håndværkerfirmaer til kundens tilfredshed. Det vigtigste for os når vi skal udføre tagarbejde er, at vi leverer et professionelt stykke arbejde til den aftalte tid. På den måde sikrer vi os, at kunderne er tilfredse med løsningen, og vælger os til at hjælpe dem med andre opgaver i fremtiden.

Uforpligtende tilbud og kontakt!

For bedst muligt at sikre kundens tilfredshed er det vigtigt, at vi afstemmer forventningerne til hinanden og arbejdets omfang, før vi går i gang med opgaven. Vi vil derfor altid aftale et tidspunkt, der passer dig bedst. Vi kommer forbi, og sammen vurderer vi, hvilket arbejde der skal udføres. Herefter sender vi et skriftligt tilbud, så du har mulighed for at forholde dig til den samlede pris for projektet, før du accepterer os som samarbejdspartner.

Er du interesseret i at få et tilbud på et nyt tag, eller vil du blot vide mere, så er du meget velkommen til at ringe til os på 4063 6680. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.