TAGARBEJDE: TAGRENOVERING OG TAGUDSKIFTNING UDFØRES I LYNGBY, BALLERUP, HERLEV OG OMEGN

Er taget utæt, og skal det repareres, eller er det blevet tid til at skifte det ud med et nyt?

Der kan være flere grunde til, at du er kommet til vores side om tagarbejde. Uanset årsagen så kan vi hjælpe dig med en løsning! Hos Kildesvinget VVS har vi mange års erfaring med både reparation af tag og lægning af nyt tag, som vi udfører for kunder i Herlev, Ballerup, Lyngby og omegn.

VI KAN VÆRE DIN HOVEDENTREPRENØR

Når du tager kontakt til os og fortæller om din opgave, vurderer vi, om det er en opgave, der ligger uden for vores kernekompetence. Viser det sig at være tilfældet, vil vi benytte os af vores store netværk og finde en kompetent håndværker, der kan klare opgaven. Vi møder derfor altid kunden med de professionelle fagfolk, der skal til for at løse opgaven optimalt.

Flere kunder har behov for flere forskellige slags håndværkere, når de lægger nyt tag på huset – det kan være, at badeværelset skal fornyes, nu de er i gang med en større renovation. Der kan måske også være opgaver, der skal udføres af en autoriseret blikkenslager. Her kan vi også hjælpe med vores ekspertise!

Vi tilbyder at være hovedentreprenør, så du ikke behøver at koordinere med andre håndværkere. Vi har også stor erfaring som underleverandør – vores mange år i branchen har lært os at arbejde sammen med andre håndværkerfirmaer til kundens tilfredshed. Det vigtigste for os, når vi skal udføre tagarbejde er, at vi leverer et professionelt stykke arbejde til den aftalte tid. På den måde sikrer vi os, at kunderne er tilfredse med løsningen og vælger os til at hjælpe dem med andre opgaver i fremtiden.

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT TAGARBEJDE

For bedst muligt at sikre kundens tilfredshed er det vigtigt, at vi afstemmer forventningerne til hinanden og arbejdets omfang, før vi går i gang med dit tagarbejde. Vi vil derfor altid aftale et tidspunkt, der passer dig bedst. Vi kommer forbi, og sammen vurderer vi, hvilket arbejde der skal udføres.

Herefter sender vi et skriftligt tilbud, så du har mulighed for at forholde dig til den samlede pris for din kommende tagreparation eller tagudskiftning, før du accepterer os som samarbejdspartner.

Er du interesseret i at få et tilbud på renovering af tag eller andet tagarbejde, eller vil du blot vide mere om vores arbejdsområder eller priser, så er du meget velkommen til at ringe til os på 4063 6680. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

    KILDESVINGET VVS
    VVS, VAND, VARME, SANITET & GAS

    SYMFONIVEJ 20 // 2730 HERLEV // INFO@KILDESVINGETVVS.DK  // TLF: 40636680 // CVR-NR.: 19558975
    info38194 i Herlev, Sjælland, DK på Houzz