Nyt badeværelse i Herlev

Vælg Kildesvinget VVS når kvalitet og professionalisme betyder noget

Står badeværelset foran en renovering, eller skal du have bygget et nyt? Så er du havnet på den rigtige side.
Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Badeværelset er – målt per kvadratmeter – husets dyreste rum, og derfor er det vigtigt at få professionelle håndværkere til at bygge det rigtigt allerede i første forsøg.

Kildesvinget VVS har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætningen af nye badeværelser i Herlev og omegn. De materialer vi benytter er vand- og energibesparende til gavn for både din økonomi og for vores fælles miljø. Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig.

KONTAKT OS TLF. 4063 6680

Vi hjælper også til, når du skal have nyt køkken

Udover vores omfattende arbejde ved nyt badeværelse, så står vi også altid klar til at assistere, når der skal installeres nyt køkken eller blot foretages reparationer.

Vores mangeårige erfaring i at koordinere opgaverne, når vi indgår i samarbejde med andre håndværkere, kommer vores kunder til gode. Kunden…

  • …undgår at bruge tid på at koordinere med en masse forskellige håndværkere man ikke rigtigt kender.
  • …udnytter vores 35-årige erfaring i branchen til at indgå i samarbejde med de bedste og mest professionelle håndværkere.
  • …udnytter vores 35-årige erfaring til at finde markedets bedste priser på materialerne.

På denne måde opnår vi det bedste resultat til glæde for både os og vores kunder.

Uforpligtende tilbud og kontakt!

Renovering og bygning af badeværelse er en stor og vigtig beslutning for mange af vores kunder, og vi anerkender den store betydning det har, at kunden får valgt den rigtige håndværker. Står du derfor foran et større badeværelsesprojekt, så kommer vi gerne forbi og afgiver et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, så ring endelig til os på 4063 6680. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Via vores medlemskab af Arbejdsgiverne har vi en garanti, der sikrer kunden, hvis vi mod alle odds begår fejl!