FJERNVARMEANLÆG I HERLEV

Har du fjernvarme tilknyttet din bolig eller dit ejendomsselskab, så skal det vedligeholdes. For de fleste private husholdninger er et årligt eftersyn passende. Overholder du servicen vil dit anlæg holde i længere tid, og du vil løbende spare penge til varmeudgiften.

Kildesvinget VVS tilbyder at udarbejde en fast serviceaftale med dig. Vi har stor erfaring i vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg, og når vi kører på servicebesøg, har vi udarbejdet en fast rutine, så vi er sikker på dit anlæg bliver gennemgået og optimeret fra A-Z.

 • Vi foretager altid en funktionskontrol på vores servicebesøg
 • Vi kontrollerer om frem- og tilbageløbstemperaturen er acceptabelt
 • Vi renser og justerer filtre, ventiler og pumper
 • Vi udskifter defekte dele

Har du problemer med fjernvarmeanlægget, og bor du i Herlev eller omegn – så lad os sammen finde ud af hvornår det bedst passer dig bedst, at vi kommer og servicerer dit fjernvarmeanlæg.

NYT ANLÆG

Har du ikke allerede installeret fjernvarmeanlæg, er det måske en idé at få det gjort. Der er flere fordele ved fjernevarme holdt op imod andre varmekilder – uanset hvilken varmekilde du skifter fra, vil det sikkert blive billigere, og din bolig vil stige i værdi. Kildesvinget VVS tilbyder at installere nye anlæg i hele Storkøbenhavn.

Skal du til at bygge ny bolig, så tag fat i os. Udover installation af fjernvarme i Herlev og omegn er vi specialister i alt medfølgende VVS– og blikarbejde, og vi arbejder også gerne som faglig stærk underentreprenør, hvis andre har hovedentreprisen.

UFORPLIGTENDE TILBUD OG KONTAKT!

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig til installation af anlæg, eller har du brug for gode råd og sparring, så ring til os på 4063 6680 – vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 Udfyld vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

  KILDESVINGET VVS
  VVS, VAND, VARME, SANITET & GAS

  SYMFONIVEJ 20 // 2730 HERLEV // INFO@KILDESVINGETVVS.DK  // TLF: 40636680 // CVR-NR.: 19558975
  info38194 i Herlev, Sjælland, DK på Houzz